Vyhlášení žebříčku českých nemocnic v rámci 16. ročníku celorepublikového komplexního hodnocení českých nemocnic "Nejlepší nemocnice ČR 2021" a českých zdravotních pojišťoven v rámci 7. ročníku celorepublikového komplexního hodnocení "Zdravotní pojišťovna roku 2021". Organizace HealthCare Institute o.p.s. si Vám dovoluje předložit výsledky celostátního projektu „Nemocnice ČR 2021“, který byl realizován v období od 1. února do 31. srpna. V rámci tohoto porovnávání bylo osloveno 150 nemocnic s akutními lůžky z celé České republiky.

Cílem je sestavit žebříček nemocnic České republiky dle míry bezpečnosti a také spokojenosti pacientů a zaměstnanců. Vyhodnocení projektu probíhá za pomoci strukturovaných postupů vycházejících z metodiky strategického nástroje pro měření výkonnosti organizací – Balanced Scorecard.

Výstupy tohoto projektu poskytujeme zpětně manažerům nemocnic, aby mohli snadněji pracovat na zkvalitnění zdravotní péče v České republice.

Pokračování projektu „Nemocnice ČR 2022“ bude probíhat od 1. února do 31. srpna 2022.

V roce 2021 do tohoto průzkumu zapojilo přes 76 tisíc respondentů z celé České republiky.

Více informací naleznete ZDE: http://www.hc-institute.org/cz/projekty/efektivni-nemocnice/odborna-konference-efektivni-nemocnice-2021.html