Artan Laska je od ledna 2022 primářem na klinice Heiligenfeld ve Waldmünchenu. Vedení kliniky převzal od psycholožky Dr. Petry Kinsbury, která se na konci roku 2021 po více než 14 letech profesně přeorientovala. Pan Laska je specialista na psychiatrii a psychoterapii. Odborné vyšetření pro psychiatrii a psychoterapii absolvoval v roce 2021. Pracoval v okresní nemocnici Mainkofen a na klinice v Landshutu.

„Spolupráce s Heiligenfeld Klinik Waldmünchen existuje již několik let. Práce s rodiči a dětmi mě vždy fascinovala, což mě nakonec vedlo k tomu, že se plně věnuji rodinné terapii. Krok k přijetí funkce primáře byl proto logický,“ říká Laska.

„Jsme potěšeni, že jsme v panu Laskovi našli primáře, který bude nové výzvy zcela jistě realizovat cílevědomě a zaměřené na řešení,“ vysvětluje Tanja Meier, vedoucí kliniky Heiligenfeld Klinik Waldmünchen, která novému primáři přeje úspěšný start jménem vedení. „Mým cílem je vytvořit místo, kde se zaměstnanci i pacienti cítí příjemně, aby zde byla příjemná pracovní atmosféra, abychom společným úsilím pomohli našim pacientům,“ říká Laska.

Podle nového vedoucího lékaře je klinika místem, kde se má lidem pomoci tam, kde je to nejvíce potřeba. Vynikající pověst kliniky ho přiměla k převzetí lékařského vedení kliniky Heiligenfeld ve Waldmünchenu.