Společnost Imperial Karlovy Vary je jedním z nejvýznamnějších poskytovatelů komplexní lázeňské a wellness péče v České republice. Značnou měrou se podílí na dobrém renomé českého lázeňství.

Hotely společnosti Imperial Karlovy Vary Hotel Imperial poskytuje svým hostům ubytování kategorie *****, Spa Resort Sanssouci kategorie ****. V každém z hotelů se nachází moderní balneoprovoz, nabízející několik desítek léčebných a wellness procedur. Nechybí ani luxusní restaurace s širokou nabídkou mezinárodních specialit i dietní kuchyně.

Lázeňská péče Hotely společnosti Imperial Karlovy Vary poskytují tradiční karlovarskou lázeňskou léčbu založenou na využití karlovarských termominerálních pramenů a peloidů. Při léčení v hotelu Imperial a Spa Resortu Sanssouci se ale také využívají nejmodernějších balneologické metody a postupy. Spojení tradiční léčby s moderní balneologií a individuálním přístupem ke každému pacientovi tak přináší pacientům maximalizaci účinku léčebných terapií. Díky spojení tradičních léčebných zdrojů a aktivního přístupu k moderní balneologii dosahují hotel Imperial a Spa Resort Sanssouci skvělých, dlouhodobých výsledků při léčení nemocných a prevenci civilizačních chorob.

Známka kvality O kvalitě služeb společnosti Imperial Karlovy Vary svědčí i dosažená česká i mezinárodní ocenění. Hotel Imperial je již sedminásobným a Spa Resort Sanssouci trojnásobným držitelem World Travel Awards - Czech Republic's Leading Spa Resort. Společnost Imperial dále získala Lázeňskou cenu České republiky a několik dalších významných ocenění.

www.spa-hotel-imperial.cz
www.spa-resort-sanssouci.cz
www.imperial-group.cz