Odhaluje a léčí zdroj bolesti zad. Nejnovější technologie usnadňují lidem práci, ale často jim omezují fyzickou aktivitu. Následky, kterým naši pacienti posléze čelí, jsou bolesti zad, postupné tuhnutí svalů, potíže s pohybem a celkově slabá kondice. Bezbolestné dny a noci nebo radost z pohybu jsou tak pro mnohé nedosažitelnou realitou.

Naše specializované pracoviště a profesionální tým však toto mění. Po mimořádně podrobné diagnostice naši pacienti přesně vědí, co jim způsobuje i několikaleté problémy.

Cíleně proto léčíme příčinu a ne jen symptomy. Například prasklou, sníženou či jinak poškozenou meziobratlovou ploténku, kterou postupně regenerujeme a tak léčíme. A to vše bez operace či nadměrné medikace.

Využíváme nejnovější medicínské poznatky a postupy, které odstraňují degenerativní onemocnění páteře, nezapomínáme ani na všeobecnou fyzioterapii, fyzioterapii určenou sportovcům a to včetně poúrazových a pooperačních stavů.

Samozřejmostí je individuální přístup a vhodně nastavená léčba. Naši pacienti se k nám po již úspěšné rehabilitaci nevracejí. Proč? Protože je už nic nebolí a není tak co léčit.