Jsme prestižní specializované zdravotnické zařízení s unikátní koncepcí ortopedie a rehabilitace pod jednou střechou. Pacientům nabízíme jak ambulantní, tak lůžkovou péči. Na základě smluv se zdravotními pojišťovnami nabízíme široký rozsah vysoce kvalitní zdravotní péče.

Rehabilitační klinika Malvazinky patří do skupiny VAMED MEDITERRA, která je členem mezinárodního holdingu VAMED. Ten je vedoucím globálním poskytovatelem celé řady služeb pro nemocnice a další zdravotnická a lázeňská zařízení ve světě. Zajišťuje vše od výstavby nemocnic až po celkové provozní řízení jednotlivých zařízení. Historie holdingu VAMED sahá až do roku 1982 a v současnosti skupina působí ve více než 100 zemích světa.

VAMED MEDITERRA a.s. provozuje v České republice celkem sedm zdravotnických zařízení a také střední zdravotnickou školu na Mělnicku. Za dobu působení skupiny získaly její jednotlivé nemocnice a kliniky řadu prestižních ocenění a certifikací, ať už za finanční stabilitu či za pozitivní pacientskou zkušenost.

LŮŽKOVÁ REHABILITACE
Základem rehabilitační léčby je individuální fyzioterapie v moderním a komfortním prostředí. Kromě šedesáti nejmodernějších elektrických polohovatelných lůžek nabízíme pacientům nové kvalitní přístroje pro fyzioterapii. Klinika disponuje vlastním rehabilitačním bazénem a nabízí moderně vybavené fitness centrum a tzv. funkční zónu. Naše služby doplňuje pavilon vodoléčby, elektroléčby a magnetoterapie. Součástí péče o lůžkové klienty je i logopedie, ergoterapie a služby psychologa.

UNIKÁTNÍ „ŠKOLA CHŮZE PRO AMPUTÁŘE“
V rámci lůžkové rehabilitační péče nabízíme unikátní program pro klienty po amputaci dolní končetiny, který je zaměřen na nácvik manipulace s protézou a edukaci chůze. Pro klienty též poskytujeme vhodné ortopedické pomůcky.

ORTOPEDIE
• totální endoprotézy kyčelního a kolenního kloubu
• artroskopie (např. ošetření poškozených menisků)
• operace na periferii dolních končetin (při plochonoží)
• korekční osteotomie v oblasti kolene (prevence úplné výměny kolenního kloubu) NIP/DIOP
• péče o těžce nemocné pacienty na Oddělení následné intenzivní péče (NIP)
• anestézie k operačním výkonům na operačním sále
• pooperační péče o pacienty bezprostředně po velkých operacích na pooperačním oddělení
• péče o pacienty, kterým selhávají základní životní funkce

AMBULANTNÍ PÉČE
V rámci ambulantní péče se Vám bude věnovat náš široký tým odborníků s dlouholetou praxí, kteří Vám pomohou k lepšímu zdraví pro kvalitnější život a to od první návštěvy až do úplného zotavení. Kromě odborné rehabilitační péče nabízíme také relaxační programy, masáže a speciální lázeňské procedury.