Lázně Vráž u Písku mají dlouholetou tradici. Základem pro poskytování lázeňské péče se stala budova zámku postaveného v roce 1875 v novogotickém slohu českým šlechtickým rodem Lobkowiczů, který zde měl až do roku 1926 svou letní rezidenci. Zámek, přistavený léčebný pavilon a ubytovací pavilony jsou obklopeny zelení, které dominuje anglický park a les, což návštěvníkům lázní poskytuje dostatečné soukromí a klid.

V našich lázních se specializujeme na léčbu neurologických, revmatologických a ortopedických onemocnění včetně poúrazových a pooperačních stavů. Najdete u nás též školu chůze a komplexní rehabilitaci pro pacienty po amputacích končetin. Nově byl program lázní rozšířen o rehabilitaci po dokončené onkologické léčbě. Ve všech těchto indikacích máme bohaté zkušenosti a umožňujeme našim pacientů návrat do plnohodnotného života.

Jako přírodní zdroj pro léčbu pohybového aparátu je využívána rašelina, vhodná na přípravu kvalitních zábalových směsí. Kromě toho máme pro své pacienty připraveny léčebné procedury v celé dostupné šíři např. hydroterapii, termoterapii, mechanoterapii, elektroléčbu, masáže, rehabilitace prováděné specializovanými fyzioterapeutkami a další.

Avšak Lázně Vráž nejsou pouze pro pojištěnce, dnes poskytují procedury všem, kteří cítí, že si potřebují odpočinout či zregenerovat svůj pohybový a nervový aparát, své tělo a mysl. Jsou pro Vás připravené specializované programy zaměřené na regeneraci, relaxaci a fitness, pro dámy jsou připravené zkrášlovací a wellness procedury, pro pány energické, pro seniory revitalizační, pro zamilované romantické pobyty v lázních.

Budeme se těšit na setkání s Vámi!

www.lazne-vraz.cz