Jsme mladá zdravotnická skupina, pod kterou patří hned několik zdravotnických zařízení v Praze, Mostě a Moravskoslezském kraji. Všechny provozy se neustále rozšiřují a zároveň přibývají další. Už nyní tedy zaměstnáváme skoro 300 lidí. Kromě lékařů se jedná také o zdravotní sestry, další nelékařský personál a administrativní pracovníky.

Zeptali jsme se tedy přímo zdravotní sestry z gynekologie v Praze, jak se jí v Innova Healthcare pracuje.

Celý rozhovor si můžete přečíst zde:

● Jak jste na vašem pracovišti spokojená?
V Imunogenu pracuji teprve krátce, ale jsem moc spokojená. Oceňuji rozmanitou práci, moderní prostředí i dostatek volného času. S tím samozřejmě souvisí i flexibilní pracovní doba. Zároveň se můžete spolehnout na podporu zkušenějších kolegů, dostanete se k opravdu špičkovému vybavení a vyzkoušíte si i mezioborovou spolupráci.

● Vnímáte soukromý sektor jako výhodu? Pokud ano, tak v čem?
Vyhovuje mi především díky jednosměnnému provozu a také jsem ráda za možnost zvolit si pracovní úvazek podle potřeby. Zároveň musím ocenit spoustu zaměstnaneckých benefitů od příspěvku na stravování až po multisport kartu a také mi vyhovuje příjemný kolektiv a vstřícný přístup. S tím se ale určitě můžete setkat i ve státním sektoru. Stačí mít prostě štěstí na lidi.

● Jak dlouho jste na pracovišti?
Dva roky jsem pracovala na gynekologii v rámci jiného pracoviště Innova Healthcare a na Imunogen jsem se přesunula před měsícem, tedy hned po otevření nové ambulance.

● Říkáte, že se vám líbí provázanost mezi pracovišti. S jakým oddělením nejvíce spolupracujete?
Ano, v rámci naší specializace provádíme i jednodenní zákroky a spolupracujeme například s chirurgií nebo urologií. Dále je to i oddělení sonografie.

● Doporučila byste pracoviště Innova Healthcare i dalším kolegům, kteří se u nás chtějí ucházet o pozici?
Určitě ano. Líbit se tu bude především těm, kdo mají rádi kariérní výzvy, preferují proklientský přístup a chtějí se podílet na modernizaci českého zdravotnictví.