MUDr.Boris Bubeník,ředitel a jednatel krevního centra s.r.o.,vytyčuje nové hranice ve zdravotní péči. S více než 30 lety zkušeností se krevní centrum stalo pilířem multifunkčního zdravotnického zařízení,dodávajícího nejen transfúzní přípravky do 8 českých nemocnic,ale také poskytujícího rozsáhlé laboratorní služby pro 120 zdravotnických zařízení. Ocenění statutu ANTITROMBOTICKÉHO CENTRA v diagnostice a léčbě trombofilních stavů.

Jejich špičková diagnostická laboratoř,obdržející status,,kontrolní laboratoře" s povolením vyšetřovat pro celou EU,umožňuje poskytování komplexní péče.

Ambulantní specialisté v oborech hematologie,hematoonkologie,pediatrie a interní medicíny pracují v odborných ambulancích,včetně ambulantního stacionáře,který slouží k ambulantním infuzím,transfúzím a aferetickým programům.

Krevní centrum,stojící v čele inovací,je průkopníkem v testování transfúzních přípravků metodou PCR(NAT) po dobu 6 let.
S důrazem na bezpečnost je centrem produkce nejbezpečnějších transfúzních přípravků v České Republice.

Primář Bubeník zdůrazňuje:,jsme hrdí na naši historii průkopnictví a budeme pokračovat ve vedení v moderní zdravotní péči.
Jsme klíčovým hráčem v bezpečné transfúzní medicíně a diagnostice,a to i díky odhodlání našich dárců krve a krevní plazmy,kteří tvoří srdce naši snahy.

www.krevnicentrum.cz