Kliniku Stellart jsme založili v roce 2010 s prostým úkolem – pomáhat plnit sny. Situovali jsme ji do samého srdce lázeňského města Teplice.Již 14 let pomáháme párům, které nemohou založit rodinu přirozeným způsobem. Poskytuje českým i zahraničním klientům komplexní péči v oblasti léčby neplodnosti, gynekologie a estetické gynekologie.

Péči o klienty zajišťuje vysoce kvalifikovaný a zkušený personál jak z řad doktorů, tak i embryologů a sester. Upřednostňujeme individuální přístup, maximální péči s cílem dosáhnout co nejlepší úspěšnosti při řešení Vaší složité situace.

Spokojenost našich klientů je pro nás na prvním místě a proto se jim snažíme cestu k vysněnému dítěti co nejvíce usnadnit a zpříjemnit.
Naším úkolem je maximálně zvýšit šance na úspěšnou léčbu našich klientů, proto jsme se rozhodli spojit síly s odborníky východní medicíny, kteří se specializují na podpůrné metody léčby neplodnosti.
Těmi nejúčinnějšími z našeho pohledu jsou rehabilitační cvičení, akupunktura, bylinková terapie a hormonální jógová terapie.

Těmto metodám se věnuje MUDr. Daniela Šindelářová, uznávaná specialistka na akupunkturu, alternativní způsoby léčby a podporu plodnosti, spolupracující s rodinnou rehabilitační klinikou Medic Area v Teplicích (https://www.medicarea.cz/).
Klinika je zaměřená na celou řadu onemocnění pohybového aparátu a na ženy, které nemohou otěhotnět, těhotné a ženy po porodu. Kromě léčebných procedur klinika také nabízí wellnes a masáže.

Naše klinika nově disponuje diagnostickým přístrojem LensHooke X1 PRO.
CASA systémy (Computer Assisted Sperm Assesment), mezi které náš přístroj patří, zvyšují přesnost a objektivitu analýzy spermií. Díky využití počítačového zpracování obrazu, analýzy získaných dat a umělé inteligence je vyšetření spermiogramu dokonalejší, protože systém nejen automaticky měří klasické parametry spermií, (pohyblivost, rychlost a tvar spermií), ale je schopen postihnout řadu detailnějších charakteristik, které standardním vyšetření získat ani nelze.

Pro muže s neuspokojivým výsledkem spermiogramu nabízíme konzultace a léčbu zaměřenou na:
-zvýšení koncentrace spermií
-poruchy erekce
-úpravu hormonální rovnováhy

Základním vyšetřením v rámci této léčby je vyhodnocení výsledků spermiogramu, případné vyloučení přítomnosti mikrobů a známek zánětu mužských reprodukčních orgánů. Současně je nutné vyloučit možné nádorové onemocnění mužských pohlavních orgánů a jiné faktory bránící v plodnosti.
Hormonální vyšetření, především koncentrace testosteronu, je dominantní při léčbě poruch erekce a případných obtíží stárnoucích mužů.

S naší pomocí je o mnoho dětských úsměvů a spokojených rodičů na světě víc.