Heslo „Zdravotnictví s důvěrou“ není pro nás jen frází. Zakládáme si na kvalitě zdravotnického personálu, pokročilých lékařských postupech i moderní technice. Společnost ResTrial je poskytovatelem ambulantních zdravotních služeb od roku 2009. První lékařskou odborností, ve které začala působit, byla diabetologie, k původní ordinaci v Praze Bohnicích postupně přibyly další – v Praze Modřanech a v Brně.

V současné době patří ambulance ResTrial v rámci celé České republiky mezi ta pracoviště, která pečují o vůbec největší počty pacientů s diabetem.

Z ostatních odborností poskytujeme péči v oborech:

- endokrinologie (Praha - Bohnice a Praha – Modřany),
- gastroenterologie (Praha - Bohnice a Praha – Modřany),
- interna (Praha – Modřany a Brno).

Díky dokončení stavby ResTrial kliniky v Praze Modřanech v létě 2018 (příští rok bude rozšířena o další prostory) a ResTrial kliniky v Praze Bohnicích na jaře 2019 můžeme koncentrovat služby poskytované našimi specialisty do nových moderních prostor, ve kterých plánujeme otevřít další specializované ordinace, abychom mohli našim pacientům nabídnout skutečně komplexní péči.

Kvalitní léky s minimalizovanou finanční spoluúčastí pacienta jsou v těchto lokalitách pro naše klienty poskytovány lékárnami ResTrial. Provozování vysoce kvalitní a klientsky přívětivé lékařské péče je pro náš erudovaný zdravotnický, personál pracující s moderní lékařskou technikou, samozřejmostí. Kromě služeb ambulantních specialistů zajišťujeme také péči v oboru všeobecné praktické lékařství, a to jak pro dospělé (Praha 8), tak pro děti (Praha 3, Praha 7, Slaný).