Nemocnice sv. Alžběty Na Slupi je církevní zdravotnické zařízení, které se specializuje na následnou péči s rozšířenou rehabilitací, a zároveň nabízí širokou škálu ambulantních služeb v rámci polikliniky. Poslání naší nemocnice je jasné: poskytnout pacientům komplexní péči, která zahrnuje nejen odbornou léčbu, společně s důslednou rehabilitaci, aby se mohli co nejdříve vrátit ke svému běžnému životu.

Na odděleních následné péče mají pacienti k dispozici moderní rehabilitační zařízení, která nám umožňují poskytovat cílenou terapii po operacích, úrazech nebo závažných onemocněních. Tým zkušených lékařů, zdravotníků, ale také fyzioterapeutů a řada rehabilitačních asistentů věnuje každému pacientovi maximální pozornost a společně pracují na obnově jeho fyzických schopností a zlepšení celkové kvality života.

Poliklinika Nemocnice sv. Alžběty Na Slupi nabízí spektrum odborných ambulancí, kde se setkávají specialisté z různých lékařských oborů. Ať už pacienti potřebují konzultaci s kardiologem, gastroenterologem, pneumologem, nebo sonografické či předoperační vyšetření, u nás najdou odbornou péči pod jednou střechou. 

Nemocnice sv. Alžběty Na Slupi se pyšní nejen dlouholetou tradicí a odbornou péčí, ale nyní také prestižním oceněním kvality a bezpečí poskytovaných služeb. V uplynulých letech jsme se zaměřili na modernizaci a transformaci našich služeb, abychom pacientům mohli nabídnout tu nejlepší možnou péči a získání akreditace České společnosti pro akreditaci ve zdravotnictví (ČSAZ) v červnu 2024 je pro nás potvrzením, že naše úsilí o neustálé zlepšování péče přináší skutečné výsledky.