Jsme jednou z největších český nestátních organizací zaměřující se na sociální a zdravotní péči. Naše služby zahrnují terénní i lůžkovou zdravotní a sociální péči. Spravujeme domovy pro seniory a domovy se zvláštním režimem, spolu s několika zdravotnickými zařízeními. Jsme aktivní v České republice od roku 2011. Působíme v několika krajích a stále se rozrůstáme. Spojení profesionálních zdravotních a sociálních služeb s lidským přístupem je pro nás přirozené. Jsme součástí rodiny – své vlastní i rodin našich klientů. Společně tvoříme velkou rodinu zařízení Sestřička.cz a AHC, a rádi děláme práci, která nám dává smysl.

AHC Senior Centra

V našich AHC Senior Centrech jsou spokojení klienti a jejich rodiny naší největší odměnou a zároveň motivací. Jejich důvěra a podpora jsou hnacím motorem našeho růstu.

Naše vize spočívá v poskytování bezpečného zázemí domova s citlivým přístupem a plnohodnotnou zdravotně sociální péčí pro seniory a nemocné z celé republiky. Tuto vizi uskutečňujeme prostřednictvím našich Center, která se nacházejí po celé zemi.

Udržujeme vysoké standardy služeb a klade se důraz na pohodlné prostředí, které poskytuje našim klientům komfort a bezpečí. Jsme tu pro vás a vaše blízké, a rádi vás přivítáme ve kterémkoli z našich Center. Podívejte se, kde už všude působíme https://www.ahc.cz/sit-zarizeni.

Náš zájem o pomoc druhým nás spojil. Rozhodli jsme se soustředit na potřeby seniorů, kteří už nemohou být sami. Vznikla myšlenka Senior center – domovů, kde najdou potřebnou péči a podporu.

Sestřička.cz

Naší součástí je i Sestřička.cz, síť poskytující služby terénních zdravotních sester a pečovatelek v domácím prostředí klienta. Sestřička.cz je zde pro každého, kdo potřebuje pomoc. Zaměřujeme se především na seniory, zdravotně postižené, rodiny s hendikepovanými dětmi a pečující osoby. Poskytujeme široké spektrum zdravotních a sociálních služeb přímo u klientů doma nebo v pobytových zařízeních.

Naše síť poboček pokrývá celou republiku, abychom mohli být tam, kde je naše pomoc potřebná. Bez ohledu na lokalitu, klade Sestřička.cz důraz na kvalitní péči, laskavost a osobní přístup ke každému klientovi. Podívejte se, kde již působíme https://www.sestricka.cz/pobocky.