Jsme jednou z předních nestátních organizací v České republice, specializující se na poskytování sociální a zdravotní péče. Nabízíme široké spektrum služeb, včetně domácí a lůžkové péče. Provozujeme zařízení pro seniory a specializované domovy, stejně jako několik zdravotnických zařízení. Od našeho založení v roce 2011 jsme rozšířili naši činnost do několika krajů a neustále se rozrůstáme.

Jsme skupina tvořená spoustou menších společností. Spadá pod nás AHC a.s. (zejména senior centra) a Sestřička.cz. Jsme jednou z největších českých nestátních organizací zaměřujících se na sociální a zdravotní péči. Naše služby zahrnují terénní i lůžkovou zdravotní a sociální péči

Sestřička.cz

Sestřička.cz je síť poskytující služby terénních zdravotních sester a pečovatelek v domácím prostředí klienta. Sestřička.cz je zde pro každého, kdo potřebuje pomoc.

Zaměřujeme se především na seniory, zdravotně postižené, rodiny s hendikepovanými dětmi a pečující osoby. Poskytujeme široké spektrum zdravotních a sociálních služeb přímo u klientů doma nebo v pobytových zařízeních.

Naše síť poboček pokrývá celou republiku, abychom mohli být tam, kde je naše pomoc potřebná. Bez ohledu na lokalitu klade Sestřička.cz důraz na kvalitní péči, laskavost a osobní přístup ke každému klientovi.

AHC Senior Centra

V našich AHC Senior centrech jsou spokojení klienti, oni a jejich rodiny jsou naší největší odměnou a zároveň motivací. Jejich důvěra a podpora jsou hnacím motorem našeho růstu.

Naše vize spočívá v poskytování bezpečného zázemí domova s citlivým přístupem a plnohodnotnou zdravotně sociální péčí pro seniory a nemocné z celé republiky. Tuto vizi uskutečňujeme prostřednictvím našich Center, která se nacházejí po celé zemi. Udržujeme vysoké standardy služeb a klademe důraz na pohodlné prostředí, které poskytuje našim klientům komfort a bezpečí.