Nemocnice Hořovice je více než běžnou nemocnicí regionálního typu. Nabízí špičková lůžková pracoviště a širokou škálu navazujících ambulancí a poraden.

Specializované zdravotní služby jsou poskytovány nad rámec základních medicínských oborů, a to prostřednictvím oddělení ortopedie, neurologie, pediatrie, chirurgie, urologie, gynekologie a porodnice, neonatologie, anesteziologickoresuscitačního oddělení a interny.

Spokojenosti a zdraví pacientů slouží i vlastní nemocniční lékárna, kavárna a parkoviště pro pacienty i návštěvníky nemocnice.
Zajímavosti o Nemocnici Hořovice:
- Ročně je na ortopedickém oddělení v oblasti endoprotetiky prováděno více než 1 000 totálních endoprotéz a přes 50 revizních operací.
- Naše Porodnice U Sluneční brány ročně přivede na svět bezmála 1 800 miminek a je tak největší porodnicí ve Středočeském kraji
- Neonatologické oddělení získalo v roce 2014 statut perinatologického centra intermediární péče a poskytuje tak péči novorozencům již od 30. týdne těhotenství.
- V roce 2018 jsme jako první v České republice otevřeli oddělení následné intenzivní péče pro děti s chronickým postižením základních životních funkcí.
- V nemocnici se léčí přibližně 40 % pacientů s Crohnovou nemocí z celé ČR.
- Transfuzní stanice pro dárce krve se s počtem přibližně 11 500 odběrů ročně řadí mezi největší odběrové místo ve Středočeském kraji.

Naše nemocnice je součástí holdingu AKESO, předního poskytovatele zdravotní péče v Česku. AKESO provozuje kromě Nemocnice Hořovice i Diagnostické centrum Nemocnice Hořovice v Praze, Rehabilitační nemocnici Beroun a Onkologické a radiologické centrum Multiscan, které je součástí Komplexního onkologického centra Pardubického kraje. Vedle těchto zařízení patří do skupiny i další ambulance, lékárny, distributoři léčiv a stavební divize.

Naše motto „Zdraví člověka. Lidskost. Vstřícnost.“ sdružuje hodnoty, kterých se v našich zařízeních držíme. Společně tak posouváme zdravotnictví na vyšší úroveň.

Spokojenost našich zaměstnanců je pro nás na prvním místě a jsme pyšní, že našim lidem dokážeme zajistit skvělé podmínky pro jejich práci a nabídnout jim také spoustu příjemných benefitů. Zakládáme si nejen na prvotřídním pracovním zázemí, ale i na vzájemném respektu a vstřícném přístupu. Přijďte se k nám podívat a staňte se součástí našeho týmu. Ve své práci budete mít možnost uplatňovat nové postupy a rádi Vás podpoříme i v dalším kariérním růstu. Přátelský kolektiv je naší prioritou a věříme, že se rádi stanete jeho součástí.

Naše dynamicky se rozvíjející společnost se v současné době zabývá rozmanitým spektrem projektů od výstavby nejmodernějšího Centra duševní rehabilitace v Berouně, výstavby Nemocnice nové generace v Hořovicích, realizace nových datových center, přeměny Polikliniky v Praze 13 na digitálně vyspělé zdravotnické zařízení až po další etapu výstavby bytových jednotek pro zaměstnance nemocnic.