Nemocnice Havlíčkův Brod je zdravotnické zařízení zřizované Krajem Vysočina a disponuje velice moderním zázemím i přístrojovým vybavením. Naším posláním je poskytovat vysoce kvalifikovanou a kvalitní zdravotní péči prostřednictvím erudovaného a spokojeného personálu s využitím nejmodernějších technologií a postupů, kde na prvním místě je vždy dobro a bezpečí pacienta i zaměstnanců.

Naše nemocnice disponuje 534 lůžky na 19 odděleních. Každoročně je u nás hospitalizováno průměrně 19 tisíc pacientů, počet operačních výkonů se vyšplhá na 11 tisíc operací. Naší chloubou je i zhruba 1450 narozených dětí za rok na gynekologicko-porodnickém oddělení a TOP péče našeho perinatologického centra. Skvělé diagnostické zázemí je oporou chirurgickým i nechirurgickým oborům. Jsme akreditované zařízení u SAK o.p.s.

Aktuální informace o nemocnici můžete nalézt na www.onhb.cz. Zde Vám jsou k dispozici aktuality z dění, kontakty na veškerá pracoviště v naší nemocnici, informace o jednotlivých odděleních a ambulancích. Stačí si vybrat obor a stát se naším kolegou.

Těšíme se na Vás!