Lázně Libverda jsou jedním z nejkrásnějších míst v České republice, které nabízejí nejen překrásnou přírodu, ale také možnost relaxace a zotavení. Tyto lázně se nacházejí v severních Čechách, v Jizerských horách, a jsou obklopeny lesy a kopci, které příznivě působí na lidské zdraví.

Jsou specializovány na léčbu onemocnění pohybového ústrojí, kardiologické, onkologické a neurologické nemoci. Vhodné jsou při respiračních obtížích díky místnímu klimatu. Léčebné procedury jsou zaměřeny na použití přírodních zdrojů, což jsou místní minerální prameny, dále rašelinové zábaly a léčivé byliny.

Kromě léčby je tento spa resort ideálním místem pro relaxaci. Návštěvníci zde mohou využít wellness služeb, jako jsou sauny, bazén a masáže. Relaxovat můžete v moderních wellness centrech přímo v historických lázeňských domech.

Nový bazén a wellness centrum můžete od června 2022 využívat pro své potěšení ve zcela novém moderním podání s luxusními prvky náležícími k lázním – mramorovým sochám, empírovým sloupům a nebem plným hvězd. Po dlouhé a velmi náročné rekonstrukci se podařilo vytvořit provoz, který můžete využít nejen pro rehabilitační cvičení pod vedením fyzioterapeutů či lázeňských pracovníků, ale i pro odpočinek, prohřátí svalů nebo jako sportovní aktivitu.
Součástí je také finská a parní sauna, osvětlený Kneippův chodník a vyhřívaná lavice pro odpočinek. V horní části budovy naleznete uhličité koupele, masáže, parafínové nátěry (jako jedny z posledních lázní stále nabízíme parafín nejen na ruce, ale i na záda či bolavá kolena).

Lázně Libverda jsou také ideálním místem pro turisty a milovníky přírody. V okolí lázní se nachází mnoho turistických tras a cyklostezek včetně vyhlášeného Singltreku pod Smrkem. V zimě se zde můžete vydat na lyže do nedalekého skiareálu.

Lázně Libverda jsou také známé svým kulturním programem. V průběhu roku se zde konají různé kulturní akce, jako jsou koncerty, výstavy, výlety do okolí, návštěva divadla v Liberci ad. V květnu se také koná Zahájení lázeňské sezóny, hlavní akce roku.

Pro ubytování v Lázních Libverda si můžete vybrat z šesti hotelů. Některé z nich nabízejí ubytování přímo v historických lázeňských domech, kde si můžete užít autentickou atmosféru lázeňského města. Detailní informace naleznete na www.lazne-libverda.cz