Tým odborníků v ProCrea tvoří špičkoví lékaři různých specializací, kteří postupují od nejjednodušších ke složitějším řešením. Od optimalizace hormonální výbavy párů až k asistované reprodukci. Během léčby se opíráme o nejmodernější testy z oblasti genetiky, imunologie a andrologie, které provádíme ve vlastní laboratoři.

Klinika byla založena v devadesátých letech a vyrostla díky kvalitnímu týmu a vynikajícím výsledkům v oblasti asistované reprodukce. V roce 2017 byla převzata mezinárodní skupinou NEXTCLINICS a rok poté se přestěhovala do nových moderních a kompletně renovovaných prostor o ploše 1000 m2. Nové zázemí odpovídá evropským standardům a je velice příjemným prostředím nejen pro pacienty, ale také pro celý zdravotnický tým.

Přednosti naší kliniky:
- Vyšetřovací postupy
- Kvalitní a moderní vybavení
- Příjemné prostředí
- Mezinárodní tým
- Více odborností pod jednou střechou (genetika, laboratoře, ambulance)
- Více než 20 let zkušeností
- Vysoké evropské standardy

NEXTCLINICS je dynamicky se rozvíjející společnost působící v oblasti zdravotní péče. Na trh vstoupila v roce 2015 s ambicemi posilovat inovativní postupy ve zdravotnictví, které kombinují nejmodernější metody vyšetření a léčby s osobním přístupem zdravotnického personálu k pacientům a využitím nejmodernějších technologií. Kromě České republiky působí NEXTCLINICS také v dalších státech Evropy.

Společnost se skládá ze čtyř základních pilířů. Centra reprodukční medicíny, Ambulance, Laboratoře a on-line projekt NEXTLIFE.
Péče o naše zaměstnance je jednou z klíčových strategií skupiny NEXTCLINICS. Chceme, aby Vás práce u nás bavila i naplňovala. Více informací o nás jako zaměstnavateli najdete na našich stránkách: https://www.next-clinics.cz/kariera