Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov je středně velkou nemocnicí Středočeského kraje. Její tradice sahá do doby Rakousko-Uherské, do roku 1898, kdy byla otevřena. Disponuje řadou ambulantních pracovišť a 10 lůžkovými odděleními s celkovou kapacitou 436 lůžek. V nabídce má i speciální programy, jako je péče o válečné veterány, spánková laboratoř, estetická medicína, sportovní medicína, kýlní centrum a další. Součástí nemocnice je lékárna a laboratorní komplement. Od roku 2014 je nemocnice akreditována Spojenou akreditační komisí v oblasti kvality a bezpečí poskytované péče.

Kontinuálně již několik let probíhají v nemocnici velmi významné investice do její modernizace a rozvoje, které vedou k výraznému zlepšení komfortu pacientů a zaměstnanců. Byly zde pořízeny nové přístroje v hodnotě sto milionů korun, dále byla kompletně zrekonstruována a nově vybavena celá řada oddělení nemocnice jako např. dětské oddělení, neurologické oddělení, multioborová jednotka intenzivní péče, interní ambulance, porodní boxy, endoskopické centrum, nemocniční lékárna a další. Aktuálně probíhá další fáze rekonstrukce interního pavilonu a to přímo největšího lůžkového oddělení naši nemocnice – interny. V neposlední řadě je třeba také zmínit, že se právě staví základy pro nový pavilon nemocnice – Komplexní rehabilitační centrum.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s., nemocnice Středočeského kraje je moderní, profesionální a rychle se rozvíjející nemocnice, která však stále nabízí pro své zaměstnance příjemnou rodinnou atmosféru a přátelský kolektiv.

Více informací najdete na www.hospital-bn.cz.